1 śniadanie

Przed śniadaniem, zaraz po wstaniu, wypić szklankę ciepłej wody z wyciśniętą całą cytryną.

Jajecznica z kiełkami lucerny, szpinakiem i suszonymi pomidorami

jajecznica-z-kielkami-lucerny-szpinakiem-i-suszonymi-pomidorami

Przygotowanie:
Na maśle klarowanym podsmażyć szpinak. Następnie wbić jajka i dodać posiekane pomidory. Smażyć aż jajka się zetną, zdjąć z kuchenki i dodać kiełki. Dobrze wymieszać. Podawać z kromką chleba razowego. 

Składniki:
Szpinak Fit&Easy
Jajko - 2 szt.
Masło klarowane
Kiełki lucerny
Suszone pomidory - 2 szt.
Chleb razowy żytni


2 śniadanie

Lekko i zielono

lekko-i-zielono

Przygotowanie:
Całość zmiksować na gładki koktajl.

Składniki:
Jarmuż Fit&Easy
Maślanka naturalna - 200 ml
Świeży imbir - odrobinka
Ciemne winogrona


Obiad

Nie znaleziono wyników.

Podwieczorek

Nie znaleziono wyników.

Kolacja

Nie znaleziono wyników.
Ewa Ceborska-Scheiterbauer

Autor: Ewa Ceborska-Scheiterbauer

Absolwentka Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji na specjalizacji dietetyka. Zajmuje się pacjentami, którzy chcieliby powrócić do wymarzonej masy ciała, kobietami w ciąży, a także osobami z cukrzycą, wysokim cholesterolem i innymi schorzeniami.