1 śniadanie

Przed śniadaniem, zaraz po wstaniu, wypić szklankę ciepłej wody z wyciśniętą całą cytryną.

Nie znaleziono wyników.

2 śniadanie

Nie znaleziono wyników.

Obiad

Nie znaleziono wyników.

Podwieczorek

Nie znaleziono wyników.

Kolacja

Łosoś na szpinaku

losos-na-szpinaku

Przygotowanie:
Rybę obficie skropić sokiem z cytryny, dodać koperek i zawinąć w folię aluminiową. Piec ok. 20 min. w piekarniku. W międzyczasie na maśle podsmażyć zmiażdżony czosnek i dodać szpinak. Doprawić wg gustu. Rybę podawać na gorącym szpinaku.

Składniki:
Szpinak Fit&Easy
Ryba - łosoś dzwonko
Koperek
Sok z cytryny
Masło klarowane
Czosnek świeży
Przyprawy do smaku: biały pieprz i sól himalajska


Ewa Ceborska-Scheiterbauer

Autor: Ewa Ceborska-Scheiterbauer

Absolwentka Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji na specjalizacji dietetyka. Zajmuje się pacjentami, którzy chcieliby powrócić do wymarzonej masy ciała, kobietami w ciąży, a także osobami z cukrzycą, wysokim cholesterolem i innymi schorzeniami.