1 śniadanie
Przed śniadaniem, zaraz po wstaniu, wypić szklankę ciepłej wody z wyciśniętą całą cytryną.
Nie znaleziono wyników.
2 śniadanie
Nie znaleziono wyników.
Obiad
Nie znaleziono wyników.
Podwieczorek
Nie znaleziono wyników.
Kolacja
Łosoś na szpinaku
Przygotowanie:
Rybę obficie skropić sokiem z cytryny, dodać koperek i zawinąć w folię aluminiową. Piec ok. 20 min. w piekarniku. W międzyczasie na maśle podsmażyć zmiażdżony czosnek i dodać szpinak. Doprawić wg gustu. Rybę podawać na gorącym szpinaku.
Składniki:
Szpinak Fit&Easy
Ryba - łosoś dzwonko
Koperek
Sok z cytryny
Masło klarowane
Czosnek świeży
Przyprawy do smaku: biały pieprz i sól himalajska