Sałatka z kolorowymi oliwkami i gorgonzolą
Czarne, zielone, nadziewane czy wędzone... oczywiście mowa o oliwkach. Kto je lubi ten dodaje do swoich sałatek. Tym razem proponujemy zmieszać zielone z czarnymi co daje świetny efekt kolorystyczny i oczywiście smakowy.
Rukola z tuńczykiem i fasolką szparagową
Rukola z tuńczykiem i fasolką szparagową. Wielu smakoszom połączenie tuńczyka z ziemniakami wydaje się być dość nietypowe. Grunt to otworzyć się na nowości i oryginalne kompozycje. Przy odpowiednim doborze składników i przypraw można zdziałać naprawdę wiele. Gorąco zachęcamy do wypróbowania tego połączenia. Sałatka jest bardzo smaczna i sycąca. Wasi goście będą nią zachwyceni!
Rukola z truskawkami
W sezonie truskawkowym polecamy połączenie słodyczy tych owoców, goryczki rukoli i słonego smaku sera. Całość polewamy delikatnym sosem pomarańczowo-miodowym, uprażonymi płatkami migdałowymi i... pałaszujemy ze smakiem.